Лекції в рамках проєкту "Express Experience" тривають

Події
10.05.2022

Як показує досвід, медичні теми не втрачають своєї актуальності в будь-який час, особливо в такий напружений, як воєнна агресія.

Саме тому організатори проєкту Ex&Ex Богдан Пономар та Катерина Тополюк продовжують працювати з кафедрами ХНМУ для розгляду важливих медичних тем.

Так, 4 та 7 травня 2022 року проєкт продовжила співробітниця кафедри загальної та клінічної патологічної фізіології ім. Д.О. Альперна доцентка Надія Сафаргаліна-Корнілова, яка прочитала дві лекції: «Основи ЕКГ, типові кардіограми» та «Екстрасистоли, аритмії та типові кардіограми».

Під час заходу слухачі отримали інформацію про правила зчитування ЕКГ, перші відомості про можливі патології, а також мали змогу під керівництвом лектора виконати інтерактивні завдання, а саме розглянути кардіограми та вирішити клінічні задачі відразу на лекції після здобуття теоретичних знань.

До проєкту “Ех&Ех” й надалі приєднуватимуться кафедри нашого університету. Наразі вже заплановані дати вебінарів від кафедри клінічної фармакології та внутрішньої медицини й кафедри психіатрії, наркології, медичної психології та соціальної роботи. Під час лекцій передбачається надання актуальних і важливих теоретичних знань та розгляд інтерактивних завдань для слухачів.

Найближчі дати лекцій будуть опубліковані у соціальних мережах студентського самоврядування ХНМУ. Усі бажаючі зможуть приєднатися та зробити ще один крок назустріч знанням!

Бажаємо всім миру та подальших наукових звершень у саморозвитку і на ниві вищої освіти!