ХНМУ відвідав пластичний хірург з Туреччини

13–16 лютого за запрошенням завідувача кафедри хірургії № 4 Віталія Макарова у Харківському національному медичному університеті перебував професор доктор Хакан Агір – пластичний хірург клініки Ачібадем Алтунізаде (м. Стамбул, Туреччина).

Під час візиту до Харкова пан Агір перебував на клінічних базах хірургії № 4, а саме: КНП ХОР «Обласний клінічний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» (клінічна база кафедри хірургії №4), ННЦ «Університетська клініка» ХНМУ та Військово–медичний клінічний центр Північного регіону.

Доктор Хакан Агір прочитав лекції для студентів VII факультету, провів майстер-класи для лікарів-хірургів та показові оперативні втручання на клінічних базах кафедри хірургії № 4. Крім того, він взяв участь у консиліумі зі співробітниками кафедри хірургії № 4, КНП ХОР та Університетською клінікою.

Результатами проведеної програми у Харківському національному медичному університеті з доктором Хаканом Агіром стали обговорення питань щодо подальшої співпраці, отримання знань та обмін досвідом у галузі реконструктивної пластичної хірургії.