ХНМУ – учасник виставки «Освіта Харківщини–2021»

Події
25.11.2021

Харківський національний медичний університет та Фаховий медичний коледж ХНМУ взяли участь в XVIII міжнародній виставці освітніх закладів для вступників «Освіта Харківщини–2021». Захід відбувся 24–25 листопада 2021 року в Палаці Студентів НЮУ ім. Я. Мудрого з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Профорієнтаційний форум проводився за сприяння Харківської обласної державної адміністрації і Харківської міської Ради.

Представники ХНМУ презентували інформацію щодо навчання у виші, а також запропонували присутнім спробувати себе у ролі лікаря та медичної сестри. Усім відвідувачам вимірювали температуру, а бажаючим – тиск.

Довідка

Виставка «Освіта Харківщини» – щорічний захід. Традиційно на ньому презентується досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи для широких кіл населення міста та області. Учасники заходу представляють здобутки науково-педагогічних колективів та діляться досвідом. Ще одна важлива мета виставки – допомогти вступникам зробити свідомий вибір навчального закладу.