ХНМУ у рейтингу Ukrainian National H-index Ranking

На основі оновлених даних Ukrainian National H-index Ranking за ІІ квартал 2024 року було створено незалежний рейтинг наукової продуктивності та публікаційної активності навчальних закладів України за показником National H-index.

Харківський національний медичний університет увійшов до рейтингу та посів 20-те місце. Вітаємо колектив та бажаємо подальших досягнень!

Довідка

Ukrainian National H-index Ranking – незалежний міжнародний рейтинг, що направлений на оцінку наукової продуктивності вчених, дослідницьких груп та організацій в різних країнах на основі консолідованого показника індексу Гірша.

Рейтинг враховує сумарний показник індексу Гірша наукових установ України з урахуванням відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, Web of Science та Google Scholar. На основі цих даних формується індикатор National H-index Ranking та відповідна ранжована позиція в рейтингу (Position).

Ukrainian National H-index Ranking є цінним інструментом для оцінки наукової продуктивності українських навчальних закладів та для порівняння їх з іншими університетами у всьому світі.