ХНМУ отримує подяки за організацію освітнього процесу

У ці важкі воєнні часи Харківський національний медичний університет виконує всі свої зобов’язання перед вітчизняними та іноземними здобувачами освіти. Це перш за все стосується атестації випускників, яка відбувається за призначеним графіком у дистанційному режимі. Свідченням цього є успіхи наших здобувачів освіти та глибока вдячність їх батьків. Так, до деканату VI факультету з підготовки іноземних громадян надійшов лист від батька студентки 6-го курсу Еттех Марі Енобонг із Нігерії , яка щойно вдало склала випускні екзамени.

«Я і моя родина дуже вдячні Богу та всім вам. Моя донька щойно склала державний медичний іспит у Харківському національному медичному університеті, Україна. Що ще більш захоплююче в цьому, так це те, що вона мала скласти цей випускний іспит у травні, і університет дотримався цього, незважаючи на спустошливу війну та шалений натиск російської армії. Її семирічне перебування в Україні закінчилося хвалою, як ми всі молилися.

Я вітаю націю, Президента Володимира Зеленського та народ України за прояв такого надзвичайного витривалого національного духу, відданість справі та зразкову рішучість подолати ворога та залишитися нацією. Держава Україна є прикладом у державності. Ми можемо чомусь у них навчитися.

Зараз моя донька стажується в, можливо, найкращій приватній лікарні в Лагосі, Evercare. Велика дяка Богу від усіх нас. Я вас усіх глибоко ціную».