Харківську молодь з Днем студента привітав міський голова

Події
21.11.2022

17 листопада молоді, сміливі, талановиті та амбіційні харківські студенти офіційно відсвяткували Міжнародний день студента. Та цьогоріч у них особливе свято, оскільки, опановуючи професії, вони вже рятують життя, служать в лавах української армії та волонтерять. Адже саме зараз, за їх словами, вони відчувають себе вкрай потрібними.

Так, за активну громадянську позицію, високі досягнення в навчанні, участь у науковій та громадській діяльності, формування інтелектуального потенціалу України Подяку міського голови оголосили студентам та курсантам 23 закладів вищої освіти. Ігор Терехов особисто вручив Подяки і привітав спудеїв зі святом: «Після перемоги ми відбудуємо наше місто й країну, і тут дуже знадобляться ваші знання. Я вдячний кожному з вас, адже ви – наше майбутнє, і я впевнений, що всі ваші плани обов’язково реалізуються».

Серед тих, хто отримав Подяку міського голови, і п’ятеро здобувачів освіти Харківського національного медичного університету: Катерина Тополюк (І медичний факультет), Злата Борщова (IV медичний факультет), Катерина Циб, Владислав Котов та Кирило Дурнєв (ІІІ медичний факультет).

Катерина Тополюк висловила свою думку під час церемонії: «Ми разом з нашими студентами волонтерами-медиками допомагаємо гуманітарною допомогою харківським громадам Харківської області. Також ми допомагаємо по всій країні різним містам, а також допомагаємо ЗСУ. Ми віримо, що перемога скоро настане, ми все робимо для того, щоб вона настала найближчим часом. Та я думаю, що після перемоги наше місто та країна будуть розвиватися ще краще і стрімкіше».

Вітаємо наших студентів з почесною нагородою та бажаємо їм подальшої наснаги в навчанні, науці та суспільному житті! Упевнені, що з такою молоддю наше майбутнє буде безхмарним та щасливим під мирним небом Батьківщини! Слава Україні!