Фестиваль молодіжної науки в ХНМУ

НТСАДМВ
15.02.2023

13–14 лютого на базі Харківського національного медичного університету в режимі онлайн стартував Фестиваль молодіжної науки – 2023.

Науковий захід пройшов відповідно до програми Фестивалю.

Так, у межах Міжвузівської конференції молодих учених та студентів «Медицина третього тисячоліття» відбулося 10 секцій, на яких було заслухано 132 доповіді, з них 28 у стендовому форматі. Цього року у конференції взяли участь представники багатьох міст України, які продемонстрували високий рівень своїх наукових здобутків.

Під час Фестивалю молодіжної науки пройшов науковий брейн-ринг «Медицина без меж». Брейн-ринг – це гра між командами у відповіді на питання. Цього року взяли участь 12 команд із різних міст України.

У засіданні дебатного клубу на тему «Телемедицина для населення в Україні – необхідна реальність чи далекоглядна мрія» учасники мали змогу дискутувати на актуальну тему сьогодення. Важливим стало те, що до заходу долучився директор Департаменту охорони здоров’я ХОВА Максим Хаустов, який наголосив на актуальності теми насамперед для

Харківщини та тих діях, що вже проводяться в цьому напрямі. Учасники клубу досить енергійно дискутували на дану тематику, активно висловлювали свої думки та гідно їх відстоювали.

Нагадуємо, що сьогодні відбудеться заключний день у рамках Фестивалю молодіжної науки – пленарне засідання Наукової сесії Харківського національного медичного університету.

Чекаємо на вас 15 лютого 2023 року о 13.00 за посиланням