Фахівці УК взяли участь у міжнародному конгресі

Події
10.11.2021

3–6 листопада в Парижі (Франція) відбувся Global Spine Congress – найбільш відомий у світі конгрес з вивчення проблематики деформацій хребта.

У найбільшому професійному заході спінальних хірургів світу взяли участь лікарі Університетської клініки ХНМУ: спінальний хірург Андрій Мезенцев і завідувач відділення ортопедії та травматології Дмитро Петренко. Вони представили дві доповіді: з хірургічного лікування спондилолістезу та метастатичних уражень хребта.

Цьогоріч уперше організаторами конгресу було запроваджено гібридний формат проведення заходу з метою забезпечення більш якісного доступу до медичної інформації.

Змішаний формат зустрічей Global Spine Congress забезпечив доповідачам можливість презентувати свої розробки широкій аудиторії професіоналів у питаннях лікування хребта.

Незалежно від обраної форми (онлайн чи офлайн) учасники могли користуватися ексклюзивними можливостями та освітніми пропозиціями, які запропонував оргкомітет конгресу.

Під час практичних тренінгів було представлено новітні технології, зокрема, сучасні навігаційні системи та застосування віртуальної реальності в хірургії хребта.