Допомога постраждалим від збройної агресії рф

Наше місто постійно зазнає руйнувань внаслідок збройної агресії рф. Ворог намагається поцілити по об’єктах цивільної інфраструктури, систематично обстрілює мирні домівки, заклади освіти та охорони здоров’я.

Протягом дії режиму військового часу Профспілковий комітет університету надав матеріальну допомогу у зв’язку з руйнуванням чи пошкодженням житла, мобілізованим працівникам, співробітникам – учасникам бойових дій, а також нашим спілчанам, які потребували соціальної підтримки у зв’язку з різними соціальними ризиками (лікування амбулаторно або у стаціонарі, складні життєві обставини, смерть) на загальну суму більше 1,5 млн грн.

Тільки протягом січня 2024 року допомогу від Профспілкової організації у зв’язку з руйнуванням чи пошкодженням житла, після перенесених хірургічних втручань, за інших складних життєвих обставин отримали 26 осіб на загальну суму близько 132 тис. грн.

Адміністрація університету та профспілковий комітет Первинної профспілкової організації ХНМУ підтримують працівників та студентів нашого закладу, намагаючись зберегти людський капітал.