Долучайтеся до Волонтерської медичної бригади ХНМУ!

Психічне здоров’я є важливим аспектом життя, і багато людей потребують підтримки та лікування у психоневрологічних диспансерах.

Допомога таким пацієнтам має велике значення та є важливою частиною підтримки людської гідності та прав. Підтримка людей з психоневрологічними розладами – це інвестиція у здорове та щасливе суспільство. Кожен з нас може зробити свій внесок, підтримуючи такі установи та поширюючи знання про важливість психічного здоров’я.

Волонтерська медична бригада ХНМУ активно долучається до догляду за пацієнтами, переміщених з психоневрологічних та геріатричних диспансерів до клініки Науково-дослідного інституту гігієни праці та профзахворювань ХНМУ. Наші студенти покращують навички прийняття рішень.

Запрошуємо вас приєднатися до нашого волонтерського руху та покращити комунікативні навички та вміння ефективно співпрацювати з іншими медичними працівниками.

Для запису пишіть заступниці декана ІІ медичного факультету Оксані Платинюк +380 66 636 88 82 (ob.platyniuk@knmu.edu.ua) або голові Студентського самоврядування Катерині Тополюк @KeT_ToP (kstopoliuk.1m18@knmu.edu.ua)