Долучайтеся до провідної навчальної платформи Labster!

ННІ ЯО
21.12.2022

Шановні науково-педагогічні працівники!

Міністерство освіти і науки України в співробітництві з провідною платформою для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки Labster розширюють співпрацю з усіма закладами освіти України щодо доступу та користування науковою навчальною платформою.

Платформа Labster – світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, що вже успішно застосовуються в 2000 закладів освіти та пропонує безкоштовний доступ до сотень віртуальних симуляцій, зокрема, з таких предметів: анатомія та фізіологія, біохімія, біологія, біотехнологія, хімія, наука про землю, мікробіологія, фізика.

Кожен симулятор є повноцінним віртуальним комплексом з відео-інструкцією, теоретичними відомостями та інтерактивними вправами, що виконуються у 3D-середовищі сучасних віртуальних лабораторій.

Платформа Labster забезпечує можливість самостійного підключення викладачами учнів і студентів з подальшим аналізом результатів їх робіт.

Особливості платформи Labster – англомовне наповнення. Тому просимо англомовних викладачів ознайомитися з матеріалами, що представлені на платформі.

Запис ознайомчого вебінару: «Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні»
Стисле відео с переліком курсів

Перегляньте відео, визначте курси, що вас зацікавили, та надайте зворотний зв’язок технічному адміністратору на електронну адресу pd.pertsev@knmu.edu.ua (із зазначенням теми «Доступ до курсів Labster», а всередині листа – перелік курсів, до яких вам відкрити доступ).