День відкритих дверей в режимі онлайн

23 грудня у медичному виші відбувся День відкритих дверей, який уже другий рік поспіль проходить в режимі онлайн.

У ході інтерактивної зустрічі майбутні вступники ознайомилися з правилами вступної кампанії в 2022 році, дізналися про особливості навчання в медичному виші, віртуально побували в стінах нашого університету та ознайомилися із сучасним обладнанням. Крім того, учасники заходу змогли розібратися із алгоритмом реєстрації електронного кабінету та отримати відповіді на всі хвилюючі їх запитання.

Вступним словом онлайн-зустріч відкрила проректорка з науково-педагогічної роботи Ірина Лещина. Пані Ірина привітала учасників та представила до їх уваги основні напрями роботи медичного університету.

Також гості змогли інтерактивно відвідати Навчально-науковий інститут якості освіти та на власні очі побачити сучасне обладнання, яке використовується в навчальному процесі. Онлайн-гостей привітав директор ННІ ЯО Ігор Завгородній, а віртуальну екскурсію по Симуляційному центру провів Микола Бітчук.

У ході знайомства з кафедрами анатомії людини та патологічної анатомії майбутні абітурієнти змогли поринути у навчальний світ студентів-медиків. У свою чергу голова Студентської ради Ганна Мороз презентувала основні сфери діяльності студентства, його активності й ініціативи, в яких задіяні здобувачі освіти медичного університету.

Для того, щоб зробити останній крок до здійснення своєї мрії і стати студентом-медиком, необхідно чітко і досконало розуміти правила вступної кампанії. Інформацію про правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти у ХНМУ в 2022 році надала відповідальна секретарка Приймальної комісії Вікторія Головачова. Крім того, пані Вікторія докладно відповіла на питання майбутніх вступників, що надійшли при реєстрації та в ході зустрічі.

По завершенню заходу організатори висловили надію, що День відкритих дверей допоможе учасникам зробити вирішальний крок до професійної визначеності, і вони невдовзі стануть студентами Харківського національного медичного університету.