Акредитована програма чекає на майбутніх управлінців!

За 219 років натхненної роботи Харківський національний медичний університет став визнаним лідером серед ЗВО, які здійснюють підготовку майбутніх лікарів. Колектив вишу усвідомлює значущість не лише належного лікування пацієнтів, а й забезпечення стабільних темпів розвитку вітчизняної сфери охорони здоров’я на усіх її рівнях: від КНП до МОЗ. Означене є неможливим без кваліфікованих управлінців, підготовка яких упродовж останніх десяти років успішно здійснюється на освітньо-професійній програмі «Управління у сфері охорони здоров’я» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Підтвердженням цього є визнання абітурієнтів, здобувачів, випускників та роботодавців. У ХНМУ докладають чимало зусиль для формування сприятливого освітнього середовища та забезпечення високої якості результатів навчання, що було підтверджено експертами НАЗЯВО, які схвально оцінили освітньо-професійну програму та акредитували її на п’ять років.

Відтак, дружній і професійний колектив ОПП «Управління у сфері охорони здоров’я» радий приєднати до себе всіх, хто прагне стати директором закладу охорони здоров’я, керівником органу публічного управління у сфері охорони здоров’я чи просто хоче отримати нові корисні знання та актуальні практичні навички, що будуть корисними у буденному житті.