8 травня – День пам'яті та примирення

Шановні колеги!

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і 9 травня – День пам’яті та примирення. Ці дні не лише символізують кінець Другої світової війни в Європі, але й нагадують нам про важливість згуртованості та миру.

Ми шануємо пам’ять та подвиг українського народу, який зробив значний внесок у тодішню перемогу над нацизмом та не можемо не згадати тих, хто загинув у страшній війні, що триває і досі.

Студенти, викладачі та працівники Харківського національного медичного університету жодного дня не залишалися осторонь жахливих подій.

Ви проявили себе, надаючи медичну допомогу в умовах небезпеки, займаючись волонтерською роботою та допомагаючи нашим воїнам. Також, попри військовий час, ми продовжуємо надавати освітні послуги у ХНМУ в умовах війни.

Нехай ці дні стануть для нас не лише часом вшанування загиблих, а й приводом для роздумів над тим, що ми можемо зробити для забезпечення мирного майбутнього для наступних поколінь.

Віримо у наших захисників і захисниць та у міцний дух українського народу. Разом ми зможемо подолати будь-які випробування, які стоять перед нами.

Тримаємося! Слава Україні!

Валерій Капустник, ректор університету