Зустріч з колективом ННІ післядипломної освіти

ННІ ПО
04.07.2024

3 липня 2024 р. у Харківському національному медичному університеті відбулася серія зустрічей. Перший проректор з науково-педагогічної роботи Максим Хаустов, провів робочі засідання з колективом Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та колективами низки кафедр:

  • Кафедри клінічної лабораторної діагностики та судово-медичної токсикології
  • Кафедри медицини невідкладних станів та медицини катастроф
  • Кафедри гігієни, епідеміології, дезінфектології та професійних хвороб
  • Кафедри патологічної анатомії та судово-медичної експертизи

Під час зустрічей було розглянуто широке коло питань, що стосуються як поточної діяльності, так і стратегічних напрямків розвитку університету. Особлива увага була приділена перспективам розвитку післядипломної освіти та впровадженню інноваційних технологій у навчальний процес.

Важливою темою обговорення став розвиток університетських лікарень і клінік. Професор Хаустов підкреслив, що ці заклади є не лише базою для практичної підготовки студентів, лікарів-інтернів та лікарів-слухачів, але й центрами передових медичних досліджень та інновацій. Планується розширення мережі університетських лікарень і клінік, оснащення їх найсучаснішим обладнанням та впровадження новітніх стандартів діагностики і лікування.

Пан проректор детально відповів на всі запитання співробітників, демонструючи глибоке розуміння актуальних проблем та викликів, що стоять перед медичною освітою та охороною здоров’я. Він підкреслив важливість інтеграції освітнього процесу з клінічною практикою та науковими дослідженнями.

Ці зустрічі стали яскравим прикладом відкритого діалогу між керівництвом та колективом університету, що є запорукою успішного розвитку нашого закладу.