Завершився розподіл випускників 2024 року

Події
14.06.2024

13 червня 2024 р. завершився розподіл для підготовки в інтернатурі випускників медичного вишу.

Упродовж трьох днів в університеті працювала Комісія з розподілу для підготовки в інтернатурі, до складу якої увійшли представники Міністерства охорони здоров’я, Департаменту охорони здоров’я ХОВА, ректорату, студентського самоврядування та профспілкової організації ХНМУ.

Усі випускники, які погодилися з пропозицією комісії, отримають від університету направлення на проходження інтернатури у закладах охорони здоров’я різних регіонів країни.

Загалом 318 випускників бюджетної та контрактної форм навчання за спеціальностями «Медицина», «Педіатрія» та «Стоматологія» взяли участь у розподілі на навчання в інтернатурі. Атмосфера спілкування під час процедури була позитивною, доброзичливо, з урахуванням побажань здобувачів освіти, з відповідями на запитання, якщо вони виникали під час розподілу. Окрім спеціальності, набутої в університеті та рейтингового показника, керівництво звертало увагу на сімейний стан випускника, стан його здоров’я, членів його сім’ї та особисті побажання.

Ми упевнені, що за підтримки медичного університету у співпраці з Департаментом охорони здоров’я ХОВА, випускники знайдуть своє місце інтернатури для успішного опанування омріяної лікарської спеціальності. Успіху кожному на їх професійному шляху!

Нагадаємо, що приступити до навчання на базі стажування, де відбувається практична частина підготовки, інтерни мають не пізніше 1 серпня, а в закладі вищої освіти – не пізніше 1 вересня.