Вітаємо переможців фотовиставки!

Події
25.11.2021

23 листопада в Харківському національному медичному університеті завершилася фотовиставка 2021 року «В об’єктиві: осінь».

Творчий захід проходив за ініціативою та підтримкою Первинної профспілкової організації (ППО) працівників та Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів та клінічних ординаторів медичного університету. У виставці взяли участь 81 учасник, які представили на конкурс 194 фотороботи.

Привернути увагу до своєї творчості учасники могли в трьох номінаціях, а саме: «Пейзаж», «Натюрморт» та «Портрет». Усі представлені на виставці фото об’єднувала осіння тематика, яка була покликана показати унікальність рідного краю та красу української природи.

Також до заходу могли долучитися й відвідувачі виставки, яким було запропоновано обрати фото, яке їм сподобалося, та проголосувати за нього в номінації «Приз глядацьких симпатій».

Журі конкурсу обирали переможців за номерами, які були присвоєні кожному фото, адже голосування проходило анонімно та прозоро. Після підрахунку балів переможцями конкурсу визнано:

Номінація «Пейзаж»

І місце – Альбіна Соловей, студентка І медичного факультету за фотороботу «Ранкова прохолода».

ІІ місце – Марія Олійник, доцентка кафедри внутрішньої медицини № 3 та ендокринології за фотороботу «Спалахи осіннього заходу сонця».

ІІ місце – Олександра Михайлова, аспірантка кафедри педіатрії № 1 та неонатології за фотороботу «Оксамитова симфонія осені».

ІІІ місце – Світлана Гранкіна, старша викладачка кафедри медичної та біологічної фізики і медичної інформатики за фотороботу «Березове натхнення».

Приз глядацьких симпатій

Отримав Акінгбаде Олуварева (Akingbade Oluwarewa) – студент VI факультету з підготовки іноземних студентів за фотороботу «Останній дзвінок».

Номінація «Натюрморт»

І місце – Ольга Ніколенко, студентка стоматологічного факультету за фотороботу «Осіння феєрія».

ІІ місце – Дарія Шаповал, студентка ІІІ медичного факультету за фотороботу «Щедрі дари».

ІІІ місце – Олександра Михайлова, аспірантка кафедри педіатрії № 1 та неонатології за фотороботу «Вітамінізація».

Приз глядацьких симпатій

Отримала Ольга Ніколенко – студентка стоматологічного факультету за фотороботу «Осіння феєрія».

Номінація «Портрет»

І місце – Єлизавета Левченко, студентка ІІІ медичного факультету за фотороботу «Чарівна мить».

ІІ місце – Оксана Борисова, завідувачка відділу комплектування документів Наукової бібліотеки ХНМУ за фотороботу «Гарбузова господиня».

ІІІ місце – Юлія Дрозд, лікарка-інтерн кафедри дерматології, венерології та медичної косметології за фотороботу «Час збирати гербарій».

Приз глядацьких симпатій

Отримав Сайф Аль-Фатта Адефолахан Олуватокі (Oluwatoki Sayf Al-Fattah Adefolahan), студент VI факультету з підготовки іноземних громадян за фотороботу «Найкращий друг людини».

Привітати переможців і вручити їм подяки та грошову винагороду прийшли представники керівництва, профспілкових організацій співробітників і студентів, а також члени поважного журі.

На завершення церемонії нагородження учасники та організатори фотоконкурсу дійшли згоди, що такі виставки мають стати традиційними для нашого вишу з метою розкриття великого творчого потенціалу, який, безумовно, мають студенти, викладачі та співробітники медичного університету.