Вітаємо П.Г. Кравчуна з 80-річчям!

Події
11.10.2024

11 жовтня свій 80-річний ювілей відзначає академік НАН Вищої освіти України, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри внутрішньої медицини № 2, клінічної імунології та алергології ім. академіка Л.Т. Малої Павло Григорович Кравчун.

Уся медична спільнота Харківського національного медичного університету вітає Павла Григоровича з ювілеєм та відзначає його високий професіоналізм, відданість справі, сумлінну працю, що дали змогу досягти значних успіхів в медицині та на освітянській ниві.

Ми пишаємося тим, що становлення Павла Кравчуна як провідного ученого-терапевта нерозривно пов’язано з нашим науково-педагогічним колективом, з яким він пройшов яскравий шлях від студента до знаного вченого, посідаючи в різні роки відповідальні посади. Протягом його активної науково-педагогічної роботи проявився талант керівника, вимогливого вихователя, чуйного товариша. З характерним для Павла Григоровича працелюбством, ініціативою та наполегливістю він віддавав всі сили, енергію та знання підготовці майбутніх лікарів відповідно до сучасних вимог.

Від імені адміністрації та всього колективу Харківського національного медичного університету щиро вітаємо ювіляра! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного затишку, миру і Перемоги!