Відбувся візит гуманітарної організації до УК ХНМУ

Події
08.08.2024

6 серпня 2024 р. до Університетської клініки ХНМУ завітали з візитом члени команди UK-MED, зокрема, директор Ґільдас Вурк’х, менеджер з первинної медичної допомоги Олена Курінна, заступник директора з питань охорони здоров’я Девід Делем та Віталій Лукашенко.

У ході візиту представники UK-MED зустрілися з керівництвом університету та Університетської клініки, ознайомилися з потужностями лікарні, її сьогоднішніми можливостями і потребами на майбутнє.

Нагадаємо, що UK-MED – відома гуманітарна організація, яка розпочала свою місію в Україні 2 березня 2022 року, і головна її мета полягає у наданні комплексної медичної та психосоціальної допомоги, підтримці української системи охорони здоров’я, інформуванні про ризики, залученні громад та проведенні тренінгів для медичних працівників та цивільного населення.

Організація залишається відданою своїй місії – надавати основні медичні послуги та підтримку тим, хто її потребує, забезпечуючи, щоб і медичні працівники, і цивільне населення були краще підготовлені до вирішення проблем, пов’язаних із конфліктами та насиллям, що тривають.