Відбувся тренінг від Психологічної служби ХНМУ

Події
23.02.2022

Психологічна служба ХНМУ у рамках своєї роботи проводить цикл тренінгів та майстер-класів для відділу міжнародних зв’язків, що надає можливість співробітникам відділу покращити свої soft-skills та сприяє розвитку професійних та особистісних якостей, які нерозривно пов’язані між собою.

Так, 21 лютого з метою вдосконалення комунікаційних навичок та набуття нових інструментів з урегулювання конфліктних ситуацій керівниця Психологічної служби Анастасія Горецька провела тренінг для співробітників відділу міжнародних зв’язків на тему: «Конфліктна ситуація і конфлікт. Стилі поведінки у конфліктних ситуаціях».

Тренінг пройшов в атмосфері довіри, відкритості, психологічного комфорту. Захід складався з теоретичної і практичної частин. Протягом теоретичної частини були обговорені такі теми, як основи комунікацій, причини виникнення конфліктних ситуацій та їх можливі шляхи вирішення.

Під час практичної частини тренінгу були розглянуті стилі поведінки у конфліктних ситуаціях, а саме: як навчитися використовувати тактику співробітництва у спілкуванні, знаходити конструктивні засоби вирішення проблемних ситуацій, застосовувати методи розв’язання конфліктів.