Відбувся перший випуск проєкту «Анатомія успіху»

Події
20.12.2021

Харківський національний медичний університет – це виш зі славетною історією, що налічує понад 200 років. Протягом цих років імідж університету формується саме з історій успіху й досягнень його студентів, викладачів та випускників.

Тож, дата заснування медичного університету є знаковою для кожного вихованця. Саме з нагоди 218-ї річниці відкриття медичного вишу був започаткований проєкт «Анатомія успіху». Він дає можливість дізнатися про успіхи випускників нашого університету, які відзначилися значними досягненнями у професійній, науковій, громадській та особистій сферах, і всі свої досягнення вони змогли реалізувати в Україні і за кордоном.

Зустріч відкрив ініціатор проєкту ректор університету Валерій Капустник: «Успіх буває різним – у кожної людини він свій. Будь-яка перемога є успіхом, незалежно від того, чим ви займаєтеся. Проте чи замислювалися ви, що таке успіх саме для вас? Як ставити цілі і добиватися їх? Саме про це і буде наш проєкт, який ми сьогодні відкриваємо в медичному університеті. Це будуть зустрічі з людьми, які свого часу закінчили наш виш і досягли певного успіху у своєму житті. Сподіваюся, що такі зустрічі будуть корисними для тих, хто сьогодні ще знаходиться на студентській лаві, але вже замислюється про свій шлях у майбутній професії і хто думає про власну траєкторію успіху».

Розпочався цей проєкт 20 грудня з історії успіху Артема Дятлова, який закінчив університет у 2006 році. Пан Артем розповів про вибір професії, період навчання і викладачів, які доклали зусилля до його професійного становлення. Цікавою стала розповідь про перші кроки у професії і що спонукало переїхати до Америки, робочі моменти як хірурга і як асистента кафедри. Крім того, пан Артем надав слушні поради студентам щодо навчання в Америці, а також розказав про особисте життя й підтримку родини під час його професійного становлення.

Захід завершив проректор з наукової роботи Валерій М’ясоєдов побажаннями на адресу пана Артема щодо успіхів в хірургії і в особистому житті, а також запросив його відвідати альма матер після завершення карантину.

Перший ефір закінчився привітаннями з прийдешніми новорічними святами та запрошенням активно долучатися до нового проєкту з красномовною назвою «Анатомія успіху».

 

Довідка

Спікер зустрічі Артем Дятлов працює хірургом у Медичному Центрі святого Вінсента (м. Бріджпорт, штат Коннектикут, США), і одночасно є асистентом кафедри хірургії Квініпіакського медичного університету, членом Американської колегії хірургів та дипломантом Американської ради хірургів. Також він регулярно публікує наукові статті у світових фахових виданнях.

Артем одружений на пані Наталії, яка також закінчила наш університет, і вони виховують доньок-двійнят.