Відбулося засідання Вченої ради ХНМУ

Події
08.07.2024

8 липня у дистанційному форматі відбулося засідання Вченої Ради Харківського національного медичного університету під головуванням Володимира Лісового. На порядку денному були розглянуті питання про організаційні питання щодо підготовки виборів ректора університету та поточні справи.

На початку засідання директор ННІ ЯО Ігор Завгородній представив нормативно-правові документи для затвердження, а саме: «Положення про порядок проведення виборів ректора ХНМУ», «Положення про Організаційний комітет з проведення виборів ректора ХНМУ», «Положення про Виборчу комісію з проведення виборів ректора ХНМУ», «Положення про порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах ректора ХНМУ».

Було розглянуто питання про висунення єдиного кандидата на заміщення посади ректора університету. Вчена рада Харківського національного медичного університету схвалила кандидатуру та погодила подання до вищого колегіального органу громадського самоврядування університету стосовно висування єдиного претендента від трудового колективу ХНМУ на посаду ректора Харківського національного медичного університету – Хаустова Максима Миколайовича.