Відбулося онлайн-засідання Вченої ради

Події
29.10.2021

28 жовтня відбулося засідання Вченої ради у дистанційному форматі з використанням програми «Microsoft Teams».

На порядку денному було заслухано доповідь деканеси IV медичного факультету Вікторії Ткаченко «Про стан та організацію навчально-методичної, кадрової, наукової та виховної роботи на IV медичному факультеті».

У своїй доповіді пані Вікторія окреслила пріоритетні напрями та види діяльності факультету, охарактеризувала професорсько-викладацький склад, підбила підсумки успішності студентів і проходження акредитації освітніх програм, а також проаналізувала навчальну, науково-дослідну, лікувально-профілактичну, консультативну та виховну діяльність. Завершуючи звіт, Вікторія Леонідівна звернула увагу на недоліки роботи факультету та розповіла про завдання, які потребують подальшого вдосконалення.

Комісія Вченої ради детально ознайомилася з організацією різних видів діяльності факультету та винесла свої пропозиції і зауваження.

До обговорення долучилися професор Віктор Огнєв, професорки Катерина Юрко та Тетяна Чумаченко. За висновками комісії та обговорення доповіді було прийнято проєкт рішення Вченої ради.

У ході засідання були обговорені поточні справи та затверджені матеріали наукового відділу й видання навчально-методичної і наукової літератури.