Відбулося онлайн-засідання Ректорату ХНМУ

Події
20.12.2021

20 грудня під головуванням ректора університету Валерія Капустника відбулося засідання Ректорату Харківського національного медичного університету в режимі онлайн з використанням програми «Google Meet».

На початку засідання про організацію підвищення педагогічної кваліфікації науково-педагогічних працівників університету доповів директор навчально-наукового інституту якості освіти Ігор Завгородній. Крім того, пан Ігор також представив інформацію щодо стану поточної успішності студентів університету в осінньому семестрі за даними АСУ і результатами ректорських замірів знань студентів, а також розповів про підготовку до зимової екзаменаційної сесії.

Стан роботи з психологічної підтримки співробітників та студентів університету окреслила керівниця психологічної служби ННІ ЯО Анастасія Горецька.

Результати набору іноземних студентів на І курс та підготовче відділення 2021–2022 навчальний рік озвучив Директор навчально-наукового інституту з підготовки іноземних громадян Дмитро Маракушин.

На стратегічне значення проєктної діяльності в системі розвитку університету увагу членів Ректорату звернула начальниця відділу міжнародних зв’язків Анжела Стащак.

Під час заходу також були обговорені поточні питання.