Відбулося онлайн-засідання Ректорату ХНМУ

Події
30.03.2023

30 березня 2023 року в режимі онлайн з використанням програми Microsoft Teams відбулося засідання Ректорату Харківського національного медичного університету під головуванням ректора Валерія Капустника.

На порядку денному було розглянуто декілька питань. Так, про результати та перспективи роботи Центру дистанційної освіти доповів директор ННІ якості освіти ХНМУ Ігор Завгородній.

Про аналіз місцезнаходження здобувачів освіти та стан погашення академічної та фінансової заборгованості здобувачів освіти звітували декани факультетів та директор ННІ післядипломної освіти ХНМУ Валерій В`юн.

Інформацію щодо аналізу ефективності роботи аспірантури і докторантури та підготовку докторів філософії (PhD) на кафедрах університету надав проректор з наукової роботи Валерій М`ясоєдов.

З результатами формування дохідної частини кошторису університету в частині надходжень від надання платних освітніх та інших послуг, а також розрахунком вартості навчання і проживання в гуртожитку та відповідністю фактичним витратам присутніх ознайомила заступниця ректора з економічних питань Олена Толстікова.

У ході заходу також були обговорені поточні питання.