Відбулася конференція інтернів

Кафедри
13.06.2024

13 червня 2024 р. на кафедрі педіатрії № 1 та неонатології в режимі онлайн відбулася науково-практична конференція лікарів-інтернів 2-го року навчання. Це вже другий захід, який проводять інтерни кафедри цього навчального року. У роботі конференції взяли участь лікарі-інтерни, викладачі кафедри та базові керівники.

Конференцію відкрила завідувачка кафедри Маргарита Гончарь, яка привітала учасників з важливою подією для професійного зростання інтернів. Вона відзначила, що проведення підсумкових науково-практичних конференцій стало доброю традицією кафедри, адже наукова робота є однією із складових частин підготовки лікарів-інтернів університету. Такі заходи сприяють формуванню професійної зрілості педіатрів, особливо в умовах військового стану.

На конференції лікарі-інтерни представили підсумки проведеної протягом навчання наукової роботи, демонстрували виписки з історій хвороб дітей з рідкісними патологіями. Усі доповіді були змістовними, а презентації – яскравими та викликали жвавий інтерес серед присутніх. Учасники конференції надали високу оцінку якості представлених презентацій та доповідей, підкреслили важливість проведеного заходу.