В УК пройшов Міжнародний симпозіум з онкології хребта

Події
06.12.2021

3 грудня в Університетській клініці ХНМУ відбувся Міжнародний симпозіум «Мультидисциплінарність при лікуванні метастатичних пухлин хребта».

Враховуючи епідемічну ситуацію, захід пройшов в змішаному режимі (онлайн і офлайн), що дозволило розширити коло аудиторії та долучитися до події багатьом фахівцям, серед яких спінальні хірурги, онкологи, радіоонкологи, ортопеди-травматологи, медичні фізики та лікарі суміжних спеціальностей.

Організаторами заходу, окрім «Університетської клініки» Харкова, виступили Польська асоціація хірургії хребта та Всеукраїнська асоціація дитячих ортопедів-травматологів.

У рамках заходу свої доповіді представили завідувач відділення ортопедії та травматології ННМЦ «Університетська клініка» ХНМУ Дмитро Петренко та ортопед-травматолог відділення ортопедії та травматології Дмитро Демченко.

Під час симпозіуму обговорювалися питання діагностики і методів візуалізації метастатичних пухлин хребта, а також комплексного консервативного та хірургічного лікування онкологічних захворювань хребта. Також спеціалісти розглянули складні клінічні випадки та поділилися практичним досвідом.

Ми висловлюємо щиру вдячність доповідачам і учасникам та чекаємо всіх на наших наступних заходах.