Університетську клініку ХНМУ відвідала Народна депутатка України

Події
04.11.2021

28 жовтня Університетську клініку ХНМУ відвідала народна депутатка України Вікторія Кінзбурська.

«Основна мета робочого візиту – створити всі умови для розвитку трансплантології в Харківському регіоні, адже відповідний закон ми вже прийняли, – відзначила Вікторія Олександрівна. – Наше завдання на сьогодні – залучити найкращих спеціалістів для реалізації даного проєкту, саме для цього ми і завітали до Університетської лікарні».

У ході робочого візиту народна обраниця ознайомилася з роботою медичного закладу, поспілкувалася з лікарями та медичним персоналом відділень малоінвазивної хірургії, ортопедії та травматології, операційно-анестезіологічним з палатами інтенсивної терапії та іншими структурними підрозділами.

Під час зустрічі депутатка поспілкувалася з керівництвом лікувального закладу, обговорила питання розвитку системи трансплантації на Харківщині і, зокрема, в Університетській клініці ХНМУ.

Вікторія Кінзбурзька зазначила: «Ми ознайомилися з Університетською клінікою та її потужностями. Побачили прекрасні комфортні палати, операційний блок, що відповідає світовим стандартам і оснащений найсучаснішим обладнанням, укомплектовану за останнім словом техніки реанімацію. Приємно, що керівництво вкладає дуже багато зусиль в розвиток лікарні, а також в її сервіс».

На завершення візиту народна депутатка пообіцяла надати підтримку та допомогу в напрямку організації роботи системи трансплантології в нашій клініці.