Триває атестація випускників стоматологічного факультету

Події
30.05.2022

Студенти стоматологічного факультету Харківського національного медичного університету складають комплексний практично-орієнтований кваліфікаційний іспит за спеціальністю «Стоматологія». Екзамен включає дитячу, терапевтичну, хірургічну та ортопедичну стоматології.

Під час іспиту, крім теоретичних знань з профільних дисциплін, студенти демонструють алгоритми виконання стоматологічних маніпуляцій з використанням ілюстрованих ситуаційних завдань та клінічних випадків, а саме: визначення діагнозу захворювання, способи надання невідкладної загально-медичної та стоматологічної допомоги, послідовність найбільш поширених стандартних лікувально-профілактичних маніпуляцій та багато іншого.

Головою екзаменаційної комісії, завiдувачкою кафедри стоматології ХНМУ Наталією Савельєвою та зовнішнім членом екзаменаційної комісії професором кафедри стоматології ХНУ ім. В.Н. Каразіна Андрієм Ніконовим відзначається високий рівень організації та проведення іспиту з боку ННІ якості освіти, технічної підтримки, представників деканатів стоматологічного, V та VI факультетів з підготовки іноземних студентів, а також членів екзаменаційної комісії, екзаменаторів, секретаріату та особливо злагоджену та напружену роботу модераторів іспиту.