Студентка ХНМУ пройшла навчання у Вроцлаві

Попри військовий стан в країні, Харківський національний медичний університет продовжує шукати нові можливості академічної мобільності для підтримки розвитку та збагачення досвіду здобувачів освіти за межами України.

Завдяки нашому закордонному партнеру Вроцлавському медичному університету (Республіка Польща) в рамках програми ЄС Еразмус+ здобувачка освіти стоматологічного факультету Софія Качайло успішно закінчила семестрове навчання в університеті-партнері і залишила свій відгук.

«Семестр навчання у Вроцлаві залишиться одним з найяскравіших спогадів про студентське життя. Я змогла побачити та познайомитися з лікарями-стоматологами з різних куточків світу, поспостерігати за неймовірно цікавими клінічними випадками та розвинути свої практичні навички.

Усі практичні заняття проводились в студентській стоматологічній поліклініці. На прийомі було завжди багато пацієнтів з різними стоматологічними проблемами. За цей час я навчилась: розрізняти чітко та швидко різні ступені ураження зубів, покращила свої навички володіння скейлінгом, а також дізналася багато корисної інформації про ендодонтичне лікування зубів.

Крім того, я змогла насолодитися усіма перевагами цього міста: відвідала багато цікавих стоматологічних студентських конференцій та познайомилася з новими людьми.

Лікарі були дуже ввічливими та уважними до нас. Вони завжди відповідали на будь-які питання, які стосувалися стоматології. Цей семестр був дуже цікавий і корисний для мене. Хочу подякувати ХНМУ за надану можливість!».