Стоматфакультет поповнився новим фантомним класом

На базі Університетського стоматологічного центру ХНМУ було відкрито новий фантомний клас на 15 робочих місць. Він оснащений сучасним обладнанням, за допомогою якого студенти отримуватимуть первинні практичні навички щодо освоєння майбутньої професії лікаря-стоматолога.

На встановлених фантомах можна зімітувати терапевтичний, ортопедичний, хірургічний та дитячий прийоми. Викладачі завжди готові надати необхідну підтримку здобувачам освіти у вивченні клінічних ситуацій, пояснюючи всі деталі та особливості лікування уявного хворого.

У навчанні використовуватиметься високотехнічне обладнання італійського виробництва, яке дозволить здобувачам освіти виконувати необхідні стоматологічні маніпуляції, а сучасна мультимедійна система надасть можливість проводити відеозапис з подальшим розбором цікавих клінічних ситуацій. Виконання практичних завдань у фантомному класі максимально наближено до реальних умов роботи лікаря-стоматолога.

Новий фантомний клас максимально сприяє практичному вдосконаленню майбутніх лікарів-стоматологів – після відпрацювання майстерності студентам буде легше працювати з пацієнтами в реальних умовах.