Щодо організації освітнього процесу в осінньому семестрі 2023–2024 н.р.

Події
24.08.2023

Шановні здобувачі освіти!

З 1 вересня 2023 р. освітній процес в університеті розпочнеться в синхронному режимі з використанням технологій дистанційного навчання.

Розклад занять, як завжди, ви можете побачити в особистому кабінеті в АСУ та дізнатися в деканаті вашого факультету.

За численними побажаннями студентів також створена можливість для відпрацювання практичних клінічних навичок шляхом аудиторного проведення частки практичних занять та практик для студентів, які можуть і бажають відвідати їх аудиторно.

Такі заняття будуть позначені в розкладі і відбуватимуться в гібридному форматі (частина студентів може відвідати їх в аудиторії, а частина – бути присутніми із застосуванням технологій дистанційного навчання).

Частка цих занять і можливість їх проведення є гнучкою і визначатиметься залежно від поточних безпекових умов і ситуації в місті, наявності належних умов і сховищ для їх проведення та змістовності практичної складової і практичних навичок, передбачених для опанування в рамках конкретних дисциплін.

З 1 вересня 2023 року передбачається проведення таких занять в гібридному форматі для студентів ОП «Медицина», «Стоматологія» з 2-го по 6-й курс та студентів ОП «Фізична терапія, ерготерапія», «Фізична терапія».

Оперативна інформація буде постійно оновлюватися. Для її отримання будьте на зв’язку з деканатом!