Семінар із забезпечення якості вищої освіти

Події
19.09.2024

18 вересня 2024 р. в.о. начальника відділу ліцензування, акредитації та рейтингування Інна Чухно взяла участь в регіональному семінарі Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти «Сучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти: виклики та перспективи» у м. Дніпро на базі Університету ім. Альфреда Нобеля.

У семінарі взяли участь представники закладів вищої освіти Дніпра та області, а також Запоріжжя, Києва та ін. Спікерами заходу стали заступники голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Наталія Стукало та Іван Назаров, керівниця відділу акредитації освітніх програм Агентства Ганна Денискіна.

Під час семінару учасники обговорювали питання акредитації відповідно до нового Положення про акредитацію освітніх програм, особливості постакредитаційного моніторингу та змін в оскарженні рішень Агентства, процедуру та зміст оцінювання освітніх програм за новим Положенням. Тема семінару викликала багато питань у учасників заходу і робота відбувалася у вигляді жвавої дискусії та живого і цікавого спілкування.

Більш детально випробувати свої навички учасники змогли на воркшопі з постакредитаційного моніторингу.