Розпочався розподіл випускників ХНМУ 2022 року

Події
08.06.2022

7 червня розпочався онлайн-розподіл випускників 2022 року Харківського національного медичного університету, які навчаються за державним замовленням, для підготовки в інтернатурі за спеціальностями «Медицина» та «Стоматологія».

Для проведення розподілу випускників медичних та стоматологічного факультетів проведено підготовчі заходи до цієї процедури та створено відповідну комісію, яка складається з 24 осіб з представників обласної та міської влади, ректорату університету, студентського самоврядування та профспілкових організацій факультетів. Державну комісію з працевлаштування випускників очолив ректор ХНМУ Валерій Капустник.

Інформація щодо місць для проходження інтернатури для розподілу цьогорічних випускників медичного університету, які навчалися за кошти державного бюджету, була надана відповідними листами Міністерства охорони здоров’я України і доведена до відома всіх випускників та розміщена на сайті університету.

Крім того, за результатами академічної, наукової та громадської роботи складний рейтинг випускників ХНМУ 2022 року для розподілу, який проводиться на основі рейтингу випускників шляхом формування персональної пропозиції випускнику на підставі існуючих кадрових потреб сфери охорони здоров’я з урахуванням переліку вакантних посад лікарів-інтернів у відповідних адміністративно-територіальних одиницях, спеціальності, набутої у закладі вищої освіти. При рівності рейтингового балу додатково враховується сімейний стан, наявність статусу особи з інвалідністю випускника та/або членів його сім’ї тощо.

Робота комісії щодо розподілу випускників 2022 триватиме протягом 3-х днів.