Розпочався розподіл випускників до інтернатури

Події
11.06.2024

11 червня 2024 р. розпочався розподіл випускників медичного вишу для підготовки в інтернатурі на ОПП «Медицина», «Педіатрія» та «Стоматологія». Цьогорічна процедура, як і попередня, проводиться дистанційно.

У рамках розподілу випускників проведено підготовчі заходи до цієї процедури та створено відповідну комісію, яка складається з представників обласної та міської влади, ректорату університету, студентського самоврядування та профспілкових організацій факультетів. Державну комісію з працевлаштування випускників очолив ректор ХНМУ Валерій Капустник.

Інформація щодо місць розподілу для проходження інтернатури цьогорічних випускників медичного університету була надана відповідними листами Міністерства охорони здоров’я України і доведена до відома всіх випускників та розміщена на сайті університету.

Крім того, за результатами академічної успішності з урахуванням складання ЕДКІ створено рейтинг випускників ХНМУ 2024 року. Отже, розподіл на підготовку в інтернатуру проводиться для випускників як бюджетної, так і контрактної форми навчання на основі рейтингу випускників шляхом формування персональної пропозиції на підставі існуючих кадрових потреб сфери охорони здоров’я з урахуванням переліку вакантних посад лікарів-інтернів у відповідних адміністративно-територіальних одиницях, спеціальності, набутої у закладі вищої освіти та особистих побажань випускника.

Онлайн-трансляція розподілу