Професорка ХНМУ відвідала Європейський конгрес

Кафедри
06.06.2024

З 31 травня по 4 червня 2024 р. у м. Валенсія відбувся конгрес Європейської академії алергології та клінічної імунології (EAACI). Захід відвідала професорка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини, медсестринства та біоетики ХНМУ Галина Єрьоменко.

Конгрес був присвячений спільній темі «Революція у догляді за пацієнтами за допомогою науки про дані» та став надзвичайною інтелектуальною подорожжю. На заході була різноманітна та динамічна програма, що включала понад 150 ретельно розроблених наукових сесій.

Пані Галина мала честь поспілкуватися з відомими експертами з усього світу, які поділилися своїм досвідом та останніми інноваціями в таких галузях, як точна та персоналізована медицина, штучний інтелект та наука про дані, імунотерапія алергенів, імуномодулятори, біологічні препарати, профілактика алергічних захворювань, нові методи лікування алергії та астми, інновації у нових підходах до клінічних випробувань, здоров’я та багато іншого.

Наукові знання та практичні семінари надали нашій команді з України безцінну інформацію, а також можливість розширити свій набір навичок та підвищити досвід, який буде впроваджено у наукову, педагогічну та практичну діяльність. Пані Галина представила постер на тему: «Unique role of candida albicans sensitization in management of asthma patients living underground during mititary» у співавторстві із професором Lawrence DuBuske, Immunology Research Institute of New England, Gardner, MA, USA; George Washington University Hospital, Washington, DC, USA, який викликав багато дискусійних запитань у товариства та надав можливість ще раз нагадати про умови проживання та психологічний стан українців у Харківському регіоні в останні 2 роки.