Представники ХНМУ отримали обласні нагороди «Волонтер року»

Події
06.12.2021

3 грудня в Харківській обласній філармонії відбулася урочиста церемонія нагородження з нагоди Міжнародного дня волонтера. Захід відбувся за ініціативи Харківської обласної державної адміністрації. Так, відділ у Харківській області Міністерства у справах ветеранів України підготував клопотання про нагородження волонтерів та організацій, які допомагають і підтримують ветеранів АТО (ООС).

До числа нагороджених увійшли й представники Університетського стоматологічного центру ХНМУ, а саме директорка Марина Бірюкова та Руслан Якименко за організацію і участь в акції «Від щирого серця». Акція спрямована на надання безкоштовної стоматологічної допомоги учасникам бойових дій операції об’єднаних сил.

Керівник ХОДА Олександр Скакун передав громадським організаціям та окремим волонтерам Харківщини грамоти та подяки обласної державної адміністрації, а також взяв участь у церемонії вручення нагород «Волонтер року» – цю нагороду започаткували з ініціативи волонтерських організацій і надалі вручатимуть щороку.