Представниця ХНМУ стажується у Великобританії

Кафедри
27.05.2024

З 2022 року асистентка кафедри акушерства та гінекології № 2 Абдуллаєва Нубар Азадівна проходить стажування за програмою «Fernandes Fellowships» в м. Уорік (Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії). Під час стажування вона ознайомилася з особливостями написання монографії з використанням дисертаційного дослідження, джерелами інформації про грантові програми, з особливою увагою на стипендію Марії Склодовської-Кюрі тощо. Також серія воркшопів була націлена на практику проведення інтерактивних занять. Особлива увага була приділена навичкам спілкування та впливу у професійній діяльності.

Участь у даному заході сприяє підвищенню рівня теоретичної та практичної підготовки наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніх унікальних методів, набуття досвіду впровадження науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.

Крім того, це чудова можливість обміну досвідом фахівців з різних країн щодо особливостей соціально-психологічної підтримки інноваційних процесів в університетах, особливостей діяльності закладів вищої освіти, показників міжнародних освітніх та наукових програм, моніторингу якості освіти, а також показників міжнародної діяльності.