Практичний досвід, напрацьований у рамках УШП

ННІ ЯО
31.01.2022

Представники нашого університету пройшли триденний тренінг, який відбувся 25–27 січня в Одесі в рамках діяльності Українсько-Швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти».

Під час тренінгу наша команда ознайомилася з методологіями та стандартами у проєктному менеджменті, відвідала заняття з вдосконалення управлінських компетентностей та стратегування тощо.

Спільно з тренерами УШП представники нашого вишу працювали над розробкою проєкту щодо покращання якості інформаційно-освітнього середовища та підвищення пізнаваності університету на міжнародному ринку освітніх послуг.

У ході роботи над проєктами учасники команд опанували інструменти стратегічного планування, проєктного менеджменту, визначення мети, етапів проєкту, планування бюджету, оцінки ризиків. Також були напрацьовані практичні кейси щодо рамок проєкту та індикаторів його ефективності.

Варто зазначити, що під час виконання завдань панувала атмосфера творчої командної роботи, що призвело до отримання гарних та якісних результатів.

Напрацьовані практичні кейси, які були отримані під час тренінгу, є надзвичайно актуальними для нашого закладу вищої освіти та потребують подальшої детальної розробки і впровадження у життя та діяльність університету.