Повернення літератури до НБ в умовах воєнного стану

Події
08.06.2022

Шановні здобувачі вищої освіти та співробітники ХНМУ!

З 24 лютого 2022 року широкомасштабна війна росії проти України змінила наше життя, в населених пунктах, де проходять активні бойові дії, обмежила можливість безпосередньо працювати на робочих місцях, навчатися в університеті, відвідувати бібліотеку. Попри воєнну агресію життєдіяльність Харківського національного університету триває, завершується навчальний рік, тож, випускникам необхідно повернути до Наукової бібліотеки літературу, видану для роботи вдома. Це стосується і співробітників, які звільняються.

У ХНМУ затверджено наказ «Про заходи щодо збереження фонду Наукової бібліотеки ХНМУ в умовах воєнного стану» від 26.05.2022 року № 17/2022-адм, який визначає Порядок взаємодії в умовах воєнного стану Наукової бібліотеки зі здобувачами вищої освіти, які завершують чи переривають навчання в університеті, та співробітниками, які звільняються, щодо повернення документів/літератури, що були видані їм для користування вдома чи для організації освітнього процесу на кафедрі.

Ви можете повернути документи (літературу) до Наукової бібліотеки, безпосередньо приїхавши в університет чи надіславши їх поштою, або відшкодувати збитки грошовою компенсацією на рахунок ХНМУ згідно з наказом.

Режим роботи Наукової бібліотеки в умовах воєнного стану:
Понеділок-п’ятниця: 09.00–16.00.

Бережіть себе! Усе буде Україна!