Нове покоління педагогів-майстрів

Події
18.09.2024

Шановні колеги та колежанки! Стартував черговий, маємо надію плідний та мирний, навчальний рік здобувачів освіти за ОПП «Педагогіка вищої школи». 16 вересня проведено установчі збори, пройшов «Ярмарок освітніх компонентів» та розпочалися заняття.

Здобувачі нашої ОПП набудуть як особистісних, так і фахових компетентностей, необхідних для викладача вищої школи. Оволодіють знаннями, вміннями та навичками, які дозволять ефективно використовувати інноваційні форми та методи навчання; самостійно організовувати свій освітній простір, постійно оновлювати наукові знання та проявляти професійну мобільність, швидко адаптуючись до змін у соціально-культурній сфері; ефективно вирішувати складні психологічні ситуації, що виникають під час освітнього процесу та професійної діяльності; отримають чітке розуміння правового поля освітньої діяльності та будуть застосовувати принцип студентоцентрованого підходу у викладанні.

Сподіваємося, що такий викладач буде готовий до викликів сучасної освіти та здатний працювати в умовах постійних змін, буде гідним спадкоємцем всесвітньо відомої педагогічної школи ХНМУ.

Щиро вітаємо всіх! Зичимо натхнення, успіхів у навчанні, творчих звершень та нових досягнень на освітньому шляху в мирній незалежній державі! Нехай цей рік буде сповнений цікавих відкриттів, продуктивної роботи та корисного досвіду.