На стоматологічному факультеті розпочалися ОСКІ

Події
03.06.2024

3 червня 2024 р. на стоматологічному факультеті розпочалося проведення Об’єктивного структурованого практичного (клінічного) іспиту (ОСКІ) згідно зі стандартами вищої освіти в галузі медицини.

Проведення іспиту суворо регламентовано. Студенти виконують завдання однакової складності, в однакових клінічних ситуаціях за однаковий проміжок часу послідовно переміщуючись від однієї станції до іншої, відповідно до певного маршруту.

На різних станціях студенти демонструють свої знання з різних напрямів стоматології: терапевтичної, ортопедичної, хірургічної та дитячої, а також з екстреної та невідкладної медичної допомоги. Увага екзаменаторів сконцентрована не тільки на теоретичній складовій знань студентів, але й на практичних навичках, які демонструються у комп’ютерній програмі.

За проведенням іспитів уважно спостерігають члени екзаменаційної комісії на чолі з головою професором Ольгою Гармаш та деканесою Наталією Савєльєвою. Іспит проходить з дотриманням усіх безпекових вимог в спеціально відведеній для цього локації.

Бажаємо студентам та викладачам удачі у проходженні фінальної атестації!