Молодіжна наука вишу: пропозиції та перспективи

Події
18.02.2022

17 лютого відбулася зустріч ректора університету Валерія Капустника з Радою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених ХНМУ.

У рамках зустрічі були обговорені питання розвитку молодіжної науки, її сучасні форми, перспективи, а також можливість проявити свої знання, ерудицію та вміння працювати в команді дослідників.

Під час дискусії розглядалися питання про якість молодіжної науки, долучення до грантів, необхідність знань з фандрайзингу, про мультидисциплінарність та багатоцентровість сучасних досліджень, про навчання медицині і стоматології, заснованому на доказовості та багато інших.

До заходу долучилися представники Наукової бібліотеки, міжнародного відділу, студентського самоврядування, адже в їх руках знаходиться інструментарій, який дозволяє покращити напрямки роботи, піднятися на більш високий рівень, у тому числі із залученням міжнародного досвіду.

«Головне, щоб, почувши про можливості, ви змогли ними скористатися. А для цього необхідно працювати, генерувати ідеї та реалізовувати їх», – наголосив ректор вишу.