Вітаємо з Міжнародним Днем студента

Події
16.11.2021

 

Шановні студенти!

Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем студента! Сьогодні в нашій країні це свято є символічним днем об’єднання студентів усіх навчальних закладів. Зі студентської лави починається тривалий і наполегливий шлях пошуків і тверджень у науці, економіці, мистецтві та культурі.

Кожен, хто навчався у вищій школі, згадує студентство як найяскравішу пору свого життя. Це не дивно, адже юність – час невичерпних сил, любові, надій та світлих очікувань. У цей період остаточно формується особистість і визначається доля людини. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, мудрих наставників, набуваємо навичок і знань, які надалі допоможуть знайти своє місце в житті. Студенти Харківського національного медичного університету отримують одну з найважливіших та найшляхетніших професій на землі, призначення якої – зберігати здоров’я та життя людей. Бути лікарем – це нелегка праця та величезна відповідальність, а головне – це покликання, за яким потрібно йти все життя.

Шановні студенти, ви навчаєтеся в одному з найкращих медичних вишів країни, який став центром інноваційного розвитку української та світової медицини, наукових досліджень, клінічної практики. Ви отримуєте освіту у видатних українських лікарів, визнаних учених та дослідників. Ваші професори та викладачі роблять все, щоб надати вам знання, проте якість освіти певною мірою залежить від вас. Наші клініки відкриті для лікарської практики, а наукові інститути – для розвитку в науці, тож у вас є всі складові для наполегливого навчання.

Бажаємо всім студентам успіхів на обраному життєвому шляху, у розробці та реалізації найсміливіших проєктів, творчої та дослідницької енергії, добра та благополуччя. Викладачам нашого університету бажаємо реалізації всіх намічених планів та подальших успіхів у багатогранній діяльності з підготовки висококваліфікованих спеціалістів!

Ректор університету Валерій Капустник

Голова Вченої ради Володимир Лісовий