Два турніри – дві перемоги

Події
13.08.2024

З 5 по 8 серпня 2024 р. відбулися Всеукраїнські змагання «Кубок Олімпійського чемпіона Віктора Рубана» зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів у класичному луці.

До повномасштабного вторгнення рф на територію України турнір традиційно з 2009 р. проходив у Харкові – рідному місті Віктора Рубана на честь його перемоги на Олімпійських іграх в Пекіні (2008). Цього року понад 100 кращих лучників із 10 областей України взяли участь в змаганнях, які проходили у місті Чернівці. Традиційно не залишилась без нагороди студентка IV медичного факультету Ірина Ярмак. В особистій першості серед юніорок вона здобула бронзову медаль.

У цей же час було організовано проведення ІІІ етапу Кубку України «Стріли Слобожанщини» зі стрільби з лука у класичному та блочному луці. Основна ціль і завдання Кубку – національно-патріотичне виховання, пропаганда здорового способу життя та залучення молоді для активних занять спортом. У змаганнях брали участь 152 спортсмени з 12 областей України. І на цьому турнірі Ірина Ярмак серед переможців – срібло в командній першості.

Вітаємо Ірину з високими досягненнями і зичимо нових перемог!