Доступ до освітньої платформи Udemy Business

ННІ ЯО
26.07.2022

Шановні співробітники та здобувачі освіти!

За ініціативи та за підтримки МОН України для співробітників та здобувачів освіти українських ЗВО зараз, з метою підтримки української освіти в умовах війни, надається можливість відкритого доступу до курсів освітньої платформи Udemy Business.

Udemy Business – міжнародна комерційна освітня платформа, яка створена з метою формування можливостей для саморозвитку і підвищення кваліфікації всіх бажаючих. Udemy – це не класична освітня, академічна платформа. Це платформа, на якій курси створені здебільшого практиками (експертами) для практиків для того, щоб прокачувати конкретні скіли, конкретні знання.

Платформа містить різні за тривалістю, здебільшого невеликі курси, засновані на відеоконтенті, спрямовані на розвиток управлінських, лідерських, комунікаційних скілів, маркетингових та бізнесових навичок, цифрової грамотності, особистого розвитку. Також наявні курси з рубрик основних дисциплін, наприклад, біологія, анатомія, хімія тощо.

Курси розміщені на 11 мовах, переважно англійській.

Для безкоштовного доступу відібрано 12,5 тис. популярних серед користувачів курсів.

Навчання на курсах, що представлені на платформі може стати корисним на шляху особистого та професійного розвитку співробітників та здобувачів освіти. По завершенню курсу користувач отримує сертифікат, який може бути поданий ним для визнання результатів освіти, отриманих в неформальній освіті чи підвищення кваліфікації відповідно до діючих Положення про визнання результатів неформальної освіти в ХНМУ та Положення про підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників ХНМУ.

Для отримання безкоштовного доступу до курсів платформи звертайтеся до деканатів факультетів.

Після реєстрації Ви самостійно обиратимете курси, які хочете вивчати та інтенсивність власної роботи.

Запрошуємо скористатися цією можливістю!