До ХНМУ завітали представниці ВООЗ

ННІ ЯО
01.10.2024

30 вересня 2024 р. до Харківського національного медичного університету завітали представниці ВООЗ – консультантка з медичної освіти та розвитку потенціалу екстреної медичної допомоги (ЕМД) Галина Цимбалюк та спеціалістка з ЕМД Катерина Барабаш.

Візит був організований у рамках ініційованої МОЗ України спільно з Всесвітньою організацією охорони здоров’я програми щодо проведення оцінювання спроможності закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я) задля впровадження сучасних міжнародних стандартів у медичну освіту методами симуляційного навчання.

Під час візиту експертки ознайомилися з оснащенням та функціоналом розгорнутої відкритої площадки для проведення тематичних тренінгів, з потужностями приміщень Симуляційного центру, його наявним оснащенням, відвідали заняття із здобувачами освіти в режимі реального часу, провели нараду з питань міжнародної співпраці, контролю якості навчання та інших питань функціоналу симуляційних активностей в ЗВО України.