Інформація щодо вакцинації бустерною дозою

Анонси
21.01.2022

У зв’язку з розширенням вакцинальної кампанії проти коронавірусної хвороби (COVID-19) та відповідно до Рішення оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я України з реагування на ситуації з поширення інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом вакцинації, введеного в дію наказом Міністерства охорони здоров’я України від 06.01.2022 № 26, а також ураховуючи стан епідемічної небезпеки та загальнодержавні протиепідемічні заходи, адміністрація університету рекомендує всім співробітникам та здобувачам освіти ХНМУ, які пройшли повний курс вакцинації, отримати бустерну дозу згідно зі встановленими строками ревакцинації.

Ревакцинальну (бустерну) дозу вакцини проти COVID-19 співробітники та здобувачі освіти університету, у яких з дати введення другої дози пройшло не менше 6-ти місяців, можуть отримати щоденно, з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 16.00.

Вакцинація проводиться на базі кабінету вакцинації НДІ гігієни праці та професійних захворювань ХНМУ за адресою: м. Харків, вул. Трінклера 6, вхід з двору.

Ревакцинальну (бустерну) дозу вакциною Moderna проти COVID-19, співробітники університету можуть отримати щоденно, з понеділка по п’ятницю, з 8.30 до 14.00, на базі кабінету вакцинації КНП ХОР «Обласна клінічна лікарня» (приймальне відділення).
Щеплення цією вакциною будуть проводиться до 17.02.2022.

Для проходження вакцинації при собі необхідно мати паспорт громадянина України.