ХНМУ – учасник виставки «Освіта та кар’єра – 2023»

Анонси
26.04.2023

28–29 квітня 2023 року відбудеться Тридцять восьма міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2023». За умови дії військового стану виставка проводиться онлайн на платформі online.osvitaexpo.com.ua

Харківський національний медичний університет також став безпосереднім учасником виставки. Усі вступники, які відвідають онлайн-захід, зможуть дізнатися про університетське життя та поставити питання щодо умов навчання в медичному виші.

Довідка

Організовує та проводить виставку Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Держаної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Для освітянської спільноти виставка – це майданчик для презентацій вітчизняних закладів освіти, проведення семінарів та круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва, презентація освітніх та наукових інноваційних технологій. Для учнів, студентів та їх батьків виставка – це профорієнтаційний захід для ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу, програмами навчання, напрямами підготовки та спеціальностями закладів освіти.

Програмою виставки передбачене проведення в режимі онлайн-семінарів, круглих столів, майстер-класів, презентацій вітчизняних закладів освіти, різноманітних молодіжних програм.